Beypazarı Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0 (312) 7632290
Belgegeçer : 0 (312) 7632890
WEB https://beyhem.meb.k12.tr
Adres : BAŞAĞAÇ MAH. ANADOLU 4 CAD. HALK EĞİTİM MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO 2 BEYPAZARI / ANKARA
VİZYON : Beypazarı Halk Eğitimi Merkezi olarak VİZYONUMUZ;Başlangıçta karar vermesini bilen ve verimli çalışan,sonunda Avrupa´daki kurumlar tarafından tanınan,istihdama sebep olan ve kültürel değerleri üreten bir kurum olmaktır.
MİSYON : Beypazarı Halk Eğitim Merkezi olarak MİSYONUMUZ;Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda,Hayat Boyu Öğrenmenin önemini özümsemiş,örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek,piyasa şartlarına uyum sağlayabilecekbilgi ve tecrübeyi aktarmak,gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün-Tam yıl
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimiz Ankara il merkezine 100 kilometre uzaklıktatır.Merkez müdürlüğümüz ilçe merkezine 1,5 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :